Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på toollease.dk i forbindelse med FinansieringPlus. Kan du ikke finde svaret her, er du naturligvis velkommen til at kontakte Tool Lease kundeservice.


Hvad er FinansieringPlus?

FinansieringPlus er et leasingkoncept, som giver professionelle håndværkere og virksomheder mulighed for at anvende markedets bedste værktøj og maskiner til en lav, fast månedlig omkostning. Reparationer og tyveriforsikring er inkluderet i 36 måneder. Efter 36 måneder frikøber kunden værktøjet til en lav restværdi og kan fortsat benytte det i det daglige arbejde også efter leasingsperiodens udløb. Finansieringen sker via samarbejde mellem finansieringsselskab Leasing Fyn Bank A/S og Tool Lease. Alt værktøj, som finansieres via leasing, skal registreres til Festool SERVICE all-inclusive, for at kunne udnytte Festool SERVICE. FinansieringPlus består af en finansieringsaftale i 36 måneder i kombination med Festool SERVICE.
 
Vigtig information!
Fra den 01.01.2021 har Tool Lease ikke længere mulighed for at registrere dine maskiner for din virksomhed. Du er altså selv ansvarlig for at registrere dine maskiner til Festool All-inclusive garanti. Registrering af maskinen er en forudsætning for brugen af Festool All-inclusive garantien og de fordele som følger med. Derfor er det vigtigt at du registrere dine maskiner, for at opnå alle Festool All-inclusive fordelene. Dette kan du gøre hurtigt og nemt via myFestool.
 
Hvilket værktøj omfattes af FinansieringPlus?
Alle Festool maskiner, samt meget af Festool tilbehørssortiment, kan leases hos toollease.dk i forbindelse med køb af maskiner. Kontakt Tool Lease for mere information.
 
Hvem registrerer maskinen?
Du skal selv registrere Festool maskinerne. Dette kan du gøre på Festools hjemmeside eller via din MyFestool-konto: https://www.festool.dk/service

Angiv her, at din maskine er leaset. Festool sender ikke automatisk garantiregistreringen til Leasing Fyn Bank A/S. Garantibeviset modtager du efterfølgende pr. e-mail. Efter registreringen kan du se dine værktøjer og andre informationer online på din personlige MyFestool kundekonto: www.festool.dk/myfestool

OBS! Du er altså selv ansvarlig for at registrere dine maskiner til Festool All-inclusive garanti. Registrering af maskinen er en forudsætning for brugen af Festool All-inclusive garantien og de fordele som følger med. Derfor er det vigtigt at du registrere dine maskiner, for at opnå alle Festool All-inclusive fordelene. For flere informationer kan du læse mere om vilkårene for Festool SERVICE her!
 
Bemærk, at Festool servicen: "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage“, er undtaget og indgår ikke ved køb med FinansieringPlus.
 
Hvad gør jeg, hvis værktøjet behøver reparation?
Book din reparation online på Festool.dk med din MyFestool konto. Hvis værktøjet er registreret og omfattet af Festool SERVICE, så er afhentning, reparation og levering helt gratis. Reparationsomkostninger, som opstår og som ikke er omfattet af vilkårene for Festool Garanti all-inclusive, afregnes direkte mellem Festool og dig som registreret bruger af maskinen. Dette gælder fx skader på værktøj, som er opstået pga. fejlagtig anvendelse eller skødesløshed. Komplette vilkår omkring Festool SERVICE finder du på festool.dk/service.

Festool All-inclusive garantien gælder for alle Festool værktøjer, der er registreret inden for 30 dage efter købet. Festools garantibetingelser er gældende og kan ses på festool.dk/service.

Festool "Fri Original Service" gælder også for batterier og opladere, dog ikke for andre forbrugsmaterialer og tilbehør samt maskiner, du selv har skilt ad, heller ikke for skader som følge af ukorrekt brug, anvendelse af uoriginale dele og ved kontinuerlig stærkt slidende brug.

 
Hvad gør jeg, hvis maskinen bliver stjålet?
Meld omgående tyveriet til politiet, og kontakt Tool Lease inden for fem dage. Tool Lease kontakter Festools kundeservice, der håndterer sagen i samarbejde med toollease.dk. Der sendes en ny Festool maskine til forhandleren, som sender den til dig mod en selvrisiko på DKK 900,- ekskl. moms pr. maskine. For Festool PowerStation gælder en afvigende selvrisiko på DKK 7.400,- ekskl. moms. Finansieringsselskabet Leasing Fyn Bank A/S har intet at gøre med tyveriforsikringen.
 
For indfrielse af kravet kræves både politianmeldelsen og garantibeviset.
 
Hvad sker der efter 36 måneder?
Efter leasingperioden på de 36 måneder sender Leasing Fyn Bank A/S en faktura på 5% af anskaffelsesværdien med den sidste finansieringsydelse, dvs. du frikøber værktøjet og kan have glæde af det i mange år i nu.
 
Er der et mindstebeløb for Festool Business Lease?
Ja. finanseringsselskabet Leasing Fyn Bank A/S har et minimumskøb på DKK 15.000,- ekskl. moms før en leasingkontrakt kan oprettes, hvortil der kommer et oprettelsesgebyr på DKK 1.500,- for hver leasingkontrakt.
 
Kan alle kunder lease?
FinansieringPlus gælder kun for virksomheder med et dansk CVR-nr. og ikke privatpersoner. Som kunde skal du også godkendes af finansieringsselskabet Leasing Fyn Bank A/S for at kunne indgå en leasingkontrakt. Finansieringsselskabet foretager en kreditvurdering ved aftaleforespørgsel og kan derfor bede om regnskab, årsopgørelse, CPR-nr. og billed-ID, hvis de finder det nødvendigt.
 
Hvem er ansvarlig for leasingkontrakten?
Toollease.dk og finansieringsselskabet Leasing Fyn Bank A/S samarbejder som kunde og leverandør. Festool tilbyder Festool Service all-inclusive ved registrering af maskinen, undtaget "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage" som frafalder ved køb via FinansieringPlus.
 
Hvem ejer værktøjet ved leasing?
Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet Leasing Fyn Bank A/S, der ejer værktøjet, og som efter indgåelse af FinansieringPlus-aftalen, overdrager brugsretten til dig og din virksomhed.
 
Hvad skal Leasing Fyn Bank A/S bruge ved kreditforespørgsel?
Enkeltmandsvirksomheder: Ejeren hæfter personligt og der skal bruges CPR-nr. ved indgåelse af FinansieringPlus-kontrakten. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Leasing Fyn Bank A/S se regnskab/årsopgørelse.
 
Interessentvirksomheder: Flere ejere – Ejerne hæfter personligt og solidarisk, og der skal bruges CPR-nummer på alle interessenter. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Leasing Fyn Bank A/S se regnskab/årsopgørelse.
 
Iværksættervirksomheder: Interessenterne hæfter ikke personligt og har ikke skudt kapital ind som ved et ApS eller A/S. Derfor vil der altid være selvskyldnerkaution. Leasing Fyn Bank A/S skal bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.
 
ApS-selskaber: Hvis der ikke er en sund økonomi eller det er nyoprettet selskab, kan Leasing Fyn Bank A/S godkende kunden mod en selvskyldnerkaution. Ved selvskyldnerkaution skal Leasing Fyn Bank A/S bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.
 
A/S-selskaber: Hvis der ikke er en sund økonomi eller det er nyoprettet selskab, kan Leasing Fyn Bank A/S godkende kunden mod en selvskyldnerkaution. Ved selvskyldnerkaution skal Leasing Fyn Bank A/S bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.
 
Foreninger: Leasing Fyn Bank A/S skal bruge regnskab og vedtægter – ingen hæfter personligt.
 
Kommanditselskaber: Flere ejere – Ejerne hæfter personligt og solidarisk, og der skal bruges CPR-nummer på alle interessenter. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Leasing Fyn Bank A/S se regnskab/årsopgørelse.
 
Hvornår skal Leasing Fyn Bank A/S bruge billed-ID?
- Enkeltmandsselskaber
- Interessent selskaber (alle interessenter)
- Enkeltmands Aps’er og A/S’er – en enkelt direktør uden bestyrelse
- Foreninger
- Alle personer der kautionerer personligt