Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på toollease.dk i forbindelse med Festool Business Lease. Kan du ikke finde svaret her, er du naturligvis velkommen til at kontakte Tool Lease kundeservice.


Hvad er Festool Business Lease?

Festool Business Lease er et leasingkoncept, som giver professionelle håndværkere og virksomheder mulighed for at anvende markedets bedste værktøj og maskiner til en lav, fast månedlig omkostning. Reparationer og tyveriforsikring er inkluderet i 36 måneder. Efter 36 måneder frikøber kunden værktøjet til en lav restværdi. Finansieringen sker via samarbejde mellem finansieringsselskab Grenkeleasing Aps og Tool Lease. Alt værktøj, som finansieres via leasing, bliver registreret af Tool Lease til Festool SERVICE all-inclusive, for at kunne udnytte Festool SERVICE. Festool Business Lease består af en finansieringsaftale i 36 måneder i kombination med Festool SERVICE.
 
Hvilket værktøj omfattes af Festool Business Lease?
Alle Festool maskiner, samt noget Festool tilbehør, kan leases hos toollease.dk i forbindelse med køb af maskiner. Kontakt Tool Lease for mere information.
 
Hvem registrerer maskinen?
Tool Lease registrerer Festool maskinen inden levering til dig. OBS! Som kunde har du pligt til at kontrollere, at dette bliver gjort. Alle maskiner der er registreret, får Festool SERVICE all-inclusive garanti, dvs. også uden Festool Business Lease. For flere informationer kan du læse mere om vilkårene for Festool SERVICE her!
Bemærk, at Festool servicen: "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage“, er undtaget og indgår ikke ved køb med Festool Business Lease.
 
Hvad gør jeg, hvis værktøjet behøver reparation?
Book din reparation online på Festool.dk med din MyFestool konto. Hvis værktøjet er registreret og omfattet af Festool SERVICE, så er afhentning, reparation og levering helt gratis. Reparationsomkostninger, som opstår og som ikke er omfattet af vilkårene for Festool Garanti all-inclusive, afregnes direkte mellem Festool og dig som registreret bruger af maskinen. Dette gælder fx skader på værktøj, som er opstået pga. fejlagtig anvendelse eller skødesløshed. Komplette vilkår omkring Festool SERVICE finder du på festool.dk/service.
 
Hvad gør jeg, hvis maskinen bliver stjålet?
Meld tyveriet til politiet, og kontakt toollease.dk. Toollease.dk kontakter Festools kundeservice, der håndterer sagen i samarbejde med toollease.dk. Der sendes en ny Festool maskine til forhandleren, som sender den til dig mod en selvrisiko på DKK 500,- pr. maskine. Finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps har intet at gøre med tyveriforsikringen.
 
Hvad sker der efter 36 måneder?
Efter leasingperioden på de 36 måneder sender Grenkeleasing Aps en faktura på 3% af anskaffelsesværdien, dvs. du frikøber værktøjet og kan have glæde af det i mange år i nu.
 
Er der et mindstebeløb for Festool Business Lease?
Ja. finanseringsselskabet Grenkeleasing Aps har et minimumsbeløb for oprettelse af en leasingkontrakt på DKK 3.500,- ekskl. moms, hvortil der kommer et administrationsgebyr på DKK 350,- for hver leasingkontrakt. Tool Lease betaler dette gebyr, så du sparer pengene!
 
Kan alle kunder lease?
Festool Business Lease gælder kun for virksomheder med et dansk CVR-nr. og ikke privatpersoner. Som kunde skal du også godkendes af finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps for at kunne indgå en leasingkontrakt. Finansieringsselskabet foretager en kreditvurdering ved aftaleforespørgsel og kan derfor bede om regnskab, årsopgørelse, CPR-nr. og billed-ID, hvis de finder det nødvendigt.
 
Hvem er ansvarlig for leasingkontrakten?
Toollease.dk og finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps samarbejder som kunde og leverandør. Festool tilbyder Festool Service all-inclusive ved registrering af maskinen, undtaget "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage" som frafalder ved køb via Festool Business Lease.
 
Hvem ejer værktøjet ved leasing?
Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps, der ejer værktøjet, og som efter indgåelse af Festool Business Lease-aftalen, overdrager brugsretten til dig og din virksomhed.
 
Hvad skal Grenkeleasing bruge ved kreditforespørgsel?
Enkeltmandsvirksomheder: Ejeren hæfter personligt og der skal bruges CPR-nr. ved indgåelse af Festool Business Lease-kontrakten. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Grenkeleasing Aps se regnskab/årsopgørelse.
 
Interessentvirksomheder: Flere ejere – Ejerne hæfter personligt og solidarisk, og der skal bruges CPR-nummer på alle interessenter. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Grenkeleasing Aps se regnskab/årsopgørelse.
 
Iværksættervirksomheder: Interessenterne hæfter ikke personligt og har ikke skudt kapital ind som ved et ApS eller A/S. Derfor vil der altid være selvskyldnerkaution. Grenkeleasing Aps skal bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.
 
ApS-selskaber: Hvis der ikke er en sund økonomi eller det er nyoprettet selskab, kan Grenkeleasing Aps godkende kunden mod en selvskyldnerkaution. Ved selvskyldnerkaution skal Grenkeleasing Aps bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.
 
A/S-selskaber: Hvis der ikke er en sund økonomi eller det er nyoprettet selskab, kan Grenkeleasing Aps godkende kunden mod en selvskyldnerkaution. Ved selvskyldnerkaution skal Grenkeleasing Aps bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.
 
Foreninger: Grenkeleasing Aps skal bruge regnskab og vedtægter – ingen hæfter personligt.
 
Kommanditselskaber: Flere ejere – Ejerne hæfter personligt og solidarisk, og der skal bruges CPR-nummer på alle interessenter. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Grenkeleasing Aps se regnskab/årsopgørelse.
 
Hvornår skal Grenkeleasing bruge billed-ID?
- Enkeltmandsselskaber
- Interessent selskaber (alle interessenter)
- Enkeltmands Aps’er og A/S’er – en enkelt direktør uden bestyrelse
- Foreninger
- Alle personer der kautionerer personligt